Sunday, December 27, 2015

Perasaan Yang Bercampur baur


Assalamualaikum..
Pejam celik pejam celik cuti sekolah dan nak sampai ke penghujungnya.
Rasa macam tak ready je nak "Back to school"

http://matcuoi.com
*Rasa nak lempang je kan*
Esok kita dah start meeting.
Huhuhuhu debar haih..
http://matcuoi.com
Nak menanti tugasan untuk tahun 2016 nanti.
Masih pegang portfolio yang sama ke macam tahun 2015 ni atau dah di gugurkan dan beralih portfolio ke kan hihihi rasa macam menteri-menteri pulak.
Ye la mana-mana portfolio yang tak perform tu harus la digantikan dengan orang lain 
Yang mungkin lebih baik dari kitakan.
Apa-apa pun kita redha dan bersedia je la.
Mengalas tugas dan amanah yang bakal diberikan.
Mengharapkan 2016 nanti semua yang manis-manis belaka.
Tahun baru notebook harus baru juga

Kita tempah di IG owndesignbook

1 comment:

  1. wahh bestnyer dapat laptop baru di tahun baharu., ;p

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, December 27, 2015

Perasaan Yang Bercampur baur


Assalamualaikum..
Pejam celik pejam celik cuti sekolah dan nak sampai ke penghujungnya.
Rasa macam tak ready je nak "Back to school"

http://matcuoi.com
*Rasa nak lempang je kan*
Esok kita dah start meeting.
Huhuhuhu debar haih..
http://matcuoi.com
Nak menanti tugasan untuk tahun 2016 nanti.
Masih pegang portfolio yang sama ke macam tahun 2015 ni atau dah di gugurkan dan beralih portfolio ke kan hihihi rasa macam menteri-menteri pulak.
Ye la mana-mana portfolio yang tak perform tu harus la digantikan dengan orang lain 
Yang mungkin lebih baik dari kitakan.
Apa-apa pun kita redha dan bersedia je la.
Mengalas tugas dan amanah yang bakal diberikan.
Mengharapkan 2016 nanti semua yang manis-manis belaka.
Tahun baru notebook harus baru juga

Kita tempah di IG owndesignbook

1 comment:

  1. wahh bestnyer dapat laptop baru di tahun baharu., ;p

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015