Friday, March 18, 2016

ENGLISH PANEL PROJECT-Phase 1

Bismillahirahmanirahim..
Kali ni nak berkongsi cerita tentang projek Panitia untuk tahun ini.
Memandangkan bulan Mac adalah bulan Panitia Bahasa Inggeris.
Maka kami telah merancang 1 projek mega hehehe 
untuk dimanfaatkan oleh semua warga SK Sri Laksamana.
Meh kita skodeng gambar untuk fasa pertama..
Memandangkan ahli panitia kami majoritinya semua guru perempuan.
1 seekor je kumbangnya,
Maka kami telah memohon belas ihsan dan jasa baik guru-guru lelaki dari Panitia lain
untuk turut serta dalam projek mega ini.
Terutamanya bila melibatkan aktiviti mengukur dan membuat garisan.
Tang mengecat boleh lagi tapi masa mengukur memang fail masing-masing.
Alhamdulillah..fasa 1 berjalan dengan jayanya.

Gaya YB mlawat tapak je masing-masing kan
Sesi mengukur dan melakar bermula..kita snap dari tingkat 3 dulu ye
sebab time ni ada kelas tambahan hihihi

Tuan tanah turut serta masa sesi mengukur dan melakar ni

Berkemeja pink putih tu GB kita
Ustaz pun kena kerahan tenaga hihih
Panas terik masa ni..rentung kulit muka

Sekarang ni projek ni dah pun hampir siap.90%..nanti dah siap sepenuhnya kita kongsi ye.

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, March 18, 2016

ENGLISH PANEL PROJECT-Phase 1

Bismillahirahmanirahim..
Kali ni nak berkongsi cerita tentang projek Panitia untuk tahun ini.
Memandangkan bulan Mac adalah bulan Panitia Bahasa Inggeris.
Maka kami telah merancang 1 projek mega hehehe 
untuk dimanfaatkan oleh semua warga SK Sri Laksamana.
Meh kita skodeng gambar untuk fasa pertama..
Memandangkan ahli panitia kami majoritinya semua guru perempuan.
1 seekor je kumbangnya,
Maka kami telah memohon belas ihsan dan jasa baik guru-guru lelaki dari Panitia lain
untuk turut serta dalam projek mega ini.
Terutamanya bila melibatkan aktiviti mengukur dan membuat garisan.
Tang mengecat boleh lagi tapi masa mengukur memang fail masing-masing.
Alhamdulillah..fasa 1 berjalan dengan jayanya.

Gaya YB mlawat tapak je masing-masing kan
Sesi mengukur dan melakar bermula..kita snap dari tingkat 3 dulu ye
sebab time ni ada kelas tambahan hihihi

Tuan tanah turut serta masa sesi mengukur dan melakar ni

Berkemeja pink putih tu GB kita
Ustaz pun kena kerahan tenaga hihih
Panas terik masa ni..rentung kulit muka

Sekarang ni projek ni dah pun hampir siap.90%..nanti dah siap sepenuhnya kita kongsi ye.

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015