Sunday, August 21, 2016

Jika Aku Bukan Seorang Guru


JIKA AKU BUKAN SEORANG GURU
Assalamualaikum semua..
Allahu..lamanya menyimpan cerita.
Sungguh tak cukup masa tahun 2016 ni,
Nak kongsi pelbagai cerita disini..
Kadang-kadang curi-curi masa update gambar di FB mahupun IG.
Bukak laptop memang tak sempat nak mencuri masa nak update blog.
Sedih betul perjalanan dan pengurusan masa 2016 ni.
Kisah Hari Guru 16 Mei 2016 yang lalu.
Biar pun dah tiga bulan berlalu..tetap nak update disini sebagai kenangan.
Bukan untuk tatapan orang lain,cukuplah buat tatapan dan bacaan diri sendiri.
Tahun 2016 ni sambutan Hari Guru ditetapkan tema..
Maka mengikut tema lah kami bagi merealisasikan hasrat AJK Kelab Staff tahun ini.
Berhabis duit membeli pakaian mengikut tema,ada yang menyewanya dan paling penting
semua pun sporting mengikut tema..baru SEHATI SEJIWA kan.
Kita pilih nak jadi PILOT
Walaupun tak pernah ada dalam senarai masa kecik-kecik dulu
Tapi itu je rasanya yang paling mudah dan sesuai hihihi.
Kalau ikut cita-cita nak jadi pramugari kang tak muat lak kebaya tu kan 
Top to toe hak milik sendiri..blazer tu je kita tambahkan aksessori,
Eh lupa..topi kita sewa hihihi yang lain-lain milik sendiri berhad.
Ok malas nak celoteh panjang,layankan gambar Hari Guru sekolah kita ye



Pelbagai Kerjaya ada

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, August 21, 2016

Jika Aku Bukan Seorang Guru


JIKA AKU BUKAN SEORANG GURU
Assalamualaikum semua..
Allahu..lamanya menyimpan cerita.
Sungguh tak cukup masa tahun 2016 ni,
Nak kongsi pelbagai cerita disini..
Kadang-kadang curi-curi masa update gambar di FB mahupun IG.
Bukak laptop memang tak sempat nak mencuri masa nak update blog.
Sedih betul perjalanan dan pengurusan masa 2016 ni.
Kisah Hari Guru 16 Mei 2016 yang lalu.
Biar pun dah tiga bulan berlalu..tetap nak update disini sebagai kenangan.
Bukan untuk tatapan orang lain,cukuplah buat tatapan dan bacaan diri sendiri.
Tahun 2016 ni sambutan Hari Guru ditetapkan tema..
Maka mengikut tema lah kami bagi merealisasikan hasrat AJK Kelab Staff tahun ini.
Berhabis duit membeli pakaian mengikut tema,ada yang menyewanya dan paling penting
semua pun sporting mengikut tema..baru SEHATI SEJIWA kan.
Kita pilih nak jadi PILOT
Walaupun tak pernah ada dalam senarai masa kecik-kecik dulu
Tapi itu je rasanya yang paling mudah dan sesuai hihihi.
Kalau ikut cita-cita nak jadi pramugari kang tak muat lak kebaya tu kan 
Top to toe hak milik sendiri..blazer tu je kita tambahkan aksessori,
Eh lupa..topi kita sewa hihihi yang lain-lain milik sendiri berhad.
Ok malas nak celoteh panjang,layankan gambar Hari Guru sekolah kita ye



Pelbagai Kerjaya ada

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015