Tuesday, November 1, 2016

IRON PHILIPS

Mesti pernah dengar tentang Iron Magic (magic la sangat)
Yang hangat diperkatakan tu kan..
Philips Steam Iron..
Kita tak jual tau,kita pun beli kat AMWAY hihi
Tapi banyak dah kat shopping mall dan kedai barangan electric jual iron ni.
Tapi kalau beli dengan AMWAY dapat la ironing board yang besar gabak tu.
Plus point untuk ahli AMWAY juga hihi
Sejak beberapa bulan dah pakai iron ni,
tugasan menggosok bukan lagi menjadi masalah..
Kalau dulu time nak kena iron rasa terdera jiwa raga..
sekarang menggosok dah jadi satu hobi pulak hihi
Macam pagi tadi kita start iron dalam pukul 7 pagi.
Dalam 8 lebih dah settle semua.
Ni stock baju rakyat jelata untuk minggu ini sahaja
Kalau ahli masyarakat ramai macam kita ni memang sesuai sangat,
sebabnya jimat masa dan yang paling utama tekstur baju yang diiron tu pun licin.
Memang puas hati..
Harganya memang agak mahal tapi bak kata pepatah Melayu,
"ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI"
Kalaus sesiapa yang berhajat nak membeli boleh la usha kat outlet AMWAY terdekat
atau mana-mana shopping mall/ kedai elektrik berdekatan rumah anda.
kot kot tak mahu jadi ahli tapi nak beli di AMWAY nak pinjam no ahli kita pun boleh je,
PM tepi hihi

1 comment:

  1. wahhh ramai kengkawan fb pakai iron nie...hmm paling x suka nak iron2 nie kan...rega mahal x per pakai lama tuu..berbaloi2 beli...k.azue skrg dah x kojer so gosok menggosok nie kurang ler...lagipun pssttt :- baju cik abe ngantor dobi jerk...senang...hehehhe...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, November 1, 2016

IRON PHILIPS

Mesti pernah dengar tentang Iron Magic (magic la sangat)
Yang hangat diperkatakan tu kan..
Philips Steam Iron..
Kita tak jual tau,kita pun beli kat AMWAY hihi
Tapi banyak dah kat shopping mall dan kedai barangan electric jual iron ni.
Tapi kalau beli dengan AMWAY dapat la ironing board yang besar gabak tu.
Plus point untuk ahli AMWAY juga hihi
Sejak beberapa bulan dah pakai iron ni,
tugasan menggosok bukan lagi menjadi masalah..
Kalau dulu time nak kena iron rasa terdera jiwa raga..
sekarang menggosok dah jadi satu hobi pulak hihi
Macam pagi tadi kita start iron dalam pukul 7 pagi.
Dalam 8 lebih dah settle semua.
Ni stock baju rakyat jelata untuk minggu ini sahaja
Kalau ahli masyarakat ramai macam kita ni memang sesuai sangat,
sebabnya jimat masa dan yang paling utama tekstur baju yang diiron tu pun licin.
Memang puas hati..
Harganya memang agak mahal tapi bak kata pepatah Melayu,
"ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI"
Kalaus sesiapa yang berhajat nak membeli boleh la usha kat outlet AMWAY terdekat
atau mana-mana shopping mall/ kedai elektrik berdekatan rumah anda.
kot kot tak mahu jadi ahli tapi nak beli di AMWAY nak pinjam no ahli kita pun boleh je,
PM tepi hihi

1 comment:

  1. wahhh ramai kengkawan fb pakai iron nie...hmm paling x suka nak iron2 nie kan...rega mahal x per pakai lama tuu..berbaloi2 beli...k.azue skrg dah x kojer so gosok menggosok nie kurang ler...lagipun pssttt :- baju cik abe ngantor dobi jerk...senang...hehehhe...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015